четвер, 25 березня 2021 р.

Усі ми починаємося з книжки. Тиждень дитячого читання 29.03.2021 - 02.04.2021

 Дорогі друзі! Вже другий рік поспіль ми проводимо Тиждень дитячого читання в offline режимі. 

Зазвичай ми мали надію, що цього року ми проведемо наше свято разом. Але сталося не так як бажалося. Та у нас все попереду! Будемо оптимістами! 

Ми пропонуємо вам розроблені нами книжкові виставки. 

Перша - "Усі ми починаємося з книжки", я впевнена, що у всіх першими книжками були Абетка та Буквар. Тому ця виставка присвячена книжкам, які допомагали нам вчитися, читати і пізнавати світ. 

Друга - " Відкрий книгу - починаються чари...". З героями книжок цієї виставки ви помандруєте різними країнами... З Карликом Носом навчитеся куховарити, з Маленьким Муком знайдете скарби,з Попелюшкою обов'язково будете танцювати на балу, з Котом у Чоботях пізнаєте силу - силенну пригод, а з маленькою Русалонькою віддасте свій голос за пару чарівних ніжок... 


Третя - "Невідомі сторінки відомих біографій" познайомить вас з життям видатних особистостей.
Ви зможете поспілкуватися з Леонардо да Вінчі та Шекспіром, Маргарет Тетчер - Залізною леді та вченою Марією Кюрі, задати питання Ілону Маску та Стіву Джобсу. Також поринете у чарівний світ кіно разом з Чарлі Чапліном та Одрі Хепберн.

Четверта - "Чарівний пензлик художника" присвячена ілюстраторам дитячих книжок. Цього разу ми знайомимо вас з художниками кіностудії Волта Діснея. Ці люди подарували дітям усього світу чудових діснеївських героїв. Всі ви бачили мультики "101 Долматинець", "Рапунцель", "Русалонька", "Бембі", "Спляча красуня" тощо. А тепер ви маєте можливість не тільки подивитись мультик а й прочитати книгу.

П'ята - " Стежками дзвінкого дитинства" присвячена більш старшим нашим користувачам, ці книжки допоможуть вам знайти відповіді на питання, які хвилюють підлітків. Ці книжки про взаємовідносини з однолітками, дорослими. Про вміння вести себе в різних ситуаціях, про перше кохання.


Нагадую,якщо якась з книжок привернула вашу увагу, занотуйте собі у записнику, а потім, коли ми будемо працювати повноцінно, ви можете взяти цю книжку у нашій бібліотеці.



Немає коментарів:

Дописати коментар