вівторок, 23 березня 2021 р.

Будь-яку неприємність краще пережити з книжкою!

 Шановні наші користувачі, знову погіршився епідеміологічний стан в нашому місті, як і в Україні загалом.  І знову ми будемо спілкуватися з вами через наш блог.

 Отже, ми пропонуємо вам книжкові  онлайн-виставки. 

 

"Вечір з детективом - це чудово!" (Анна Ахматова) 

Слейтер К. Розумник.-Львів:,ВСЛ, 2018 

Кіран Вудс, допитливий школяр, який мріє стати журналістом і розслідувати злочини, береться самотужки з'ясувати, що ж трапилося насправді, коли у Ноттінгемі загинув безхатченко. Поліція цією справою не надто переймається.



Английский детектив: Сборник. - К., 1989

В збірник ввійшли твори двох видатних представників детективного жанру різних поколінь. Пів століття, яке розділяє цих письменників наклало відбиток на опис героїв та дій. М'які, інтелігентні, іноді наївні персонажі Гілберта Честертона, та жорсткі і різкі вчинки героїв Діка Френціса завжди привертали увагу читача.


Литвинова А.В., Литвинов С.В. Осколки великой мечты: Роман.- М., 2001  

Вероніка...її ім'я складається з двох Віра та Ніка. Віра залишилася з жахливим минулим, там, де вона сплигнула з "Адмірала Нахімова", який потонув, бачила, як один негідник втопив її батьків, розчарувалися в коханому, народила від шкільного друга, який загинув потім в Афганістані.. З'явилися Ніка - мстива, успішна бізнес-вумен, яка звикла перемагати. Вона мріє знайти вбивцю своїх батьків, помститися йому, і почати життя спочатку.

Вайнер А.О., Вайнер Г.О. Ліки від страху: Роман. К.,1989

Цей гостосюжетний роман написаний братами Вайнерами у звичному для їхньої творчості детективну пригодницькому жанрі. Ліки проти страху це новий препарат створений вченими і покликаний служити для блага людини.  Проте сталося так, що препарат потрапив у руки злочинців перетворившись для них у засіб збагачення...


 




"Любов, що водить сонце і світила..(Данте)

 

Лондон, Дж. Серця трьох: Роман.- К., 2008

Роман "Серця трьох" - один з найвідоміших творів славетного американського письменника Дж. Лондона. У цій книжці розповідається про дивовижну подорож Френка та Генрі Морганів і Леонсії Солано в пошуках скарбів, захованих далеко в горах Центральної Америки. Їхня мандрівка виявилися дуже небезпечною, проте цікавою сповненою таємниць і загадок. Але, кого обере Леонсія Френка чи Генрі ви дізнаєтесь прочитавши цей твір...

Старицька - Черняхівська Л. М. Діамантовий перстень: повість. - К., 1993

Пригодницька повість "Діамантовий перстень"-романтична розповідь про кохання, про листопадове повстання 1830 року в Варшаві, про шляхетних людей, чистих духом, готових до самопожертви.

Богат Є. М. ...Що водить сонце і світила:Любов у листах видатних людей.- К., 1990.

В основу книжки покладено листи багатьох людей минулого і сучасності, в яких розкриваються кращі риси та багатство людської душі.



Лендон, Маргарет Анна і король Сіаму. Роман.- Х.,2018

В основі цієї книги біографія Анни Леоновенс, жінки, яка була наставницею 38 дружин і незліченної дітей короля Сіаму Монгкута. Англійка, чарівна і стримана шкільна вчителька, запрошена до екзотичного східного двору, з перших кроків стикається з волею і бажаннями нічим не обмеженого східного владики. А тим часом в країні зріє політична змова і для Анни з королем залишається єдиний вихід - стати союзниками у боротьбі за порятунок країни... Роман "Анна і король Сіаму" переведений 14 мовами і 5 разів екранізований. Що цікаво - в Таїланді роман і досі перебуває під забороную - як такий, що розкриває таємниці королівського двору.

 



Якщо якась з книжок привернула вашу увагу, занотуйте собі у записнику, а потім, коли ми будемо працювати повноцінно, ви можете взяти цю книжку у нашій бібліотеці. 



Немає коментарів:

Дописати коментар