середу, 29 червня 2022 р.

Червень під акомпанемент повітряної тривоги.

            Добрий день! Ми з України!       

  Настав перший літній місяць шкільних канікул. Перших канікул наших читачів, коли вони не можуть, як завжди, побути більше часу в бібліотеці, бо все обумовлено воєнним станом: батьки читачів старшого віку  не дозволяють дітям затримуватися в бібліотеці, а іноді й самі приходять разом з ними.



















    Тільки коли на молодший відділ приходять дітлахи з мамами, ті дозволяють їм насолодитися спілкуванням із книгою. 



















 Програми змінюються, книг не вистачає, тому ми зменшили термін, коли можна тримати книгу. Тепер деякі програмні книжки ми видаємо не на два тижні, а на 3-5, максимум 7 днів.

Нас  радує, що діти читають, нас радує, що бажання навчатися не зникло, нас радує, що вони посміхаються. 

 Попри всі негаразди ми віримо у нашу перемогу. Все буде Україна!


P.S. 25 червня "русскій  мір" "поздоровив" українців з Днем Конституції, дав зрозуміти  країнам саміту  G7, що не треба підтримувати Україну в війні проти росії, натякнув саміту НАТО про недоречність допомагати зброєю нашій державі.  Те, що сталося зранку в Києві, а потім у Кременчуці, доводить, що і липень і серпень також пройдуть у нас під акомпанемент повітряної тривоги.  Орки з Мордору намагаються залякати нас, посіяти паніку, примусити боятися. Але ми будемо, ходити до бібліотеки, читати книжки, готуватися до навчального року. Ми будемо ЖИТИ і обов'язково вірити у нашу ПЕРЕМОГУ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

 СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

УКРАЇНА  ПОНАД УСЕ!!! 




Немає коментарів:

Дописати коментар