понеділок, 20 січня 2020 р.

22.01.20 - День Соборності України

   З нагоди цієї дати 17 січня бібліотека запропонувала своїм користувачам дайджест-гід (огляд журнальних статей) "Акт злуки: навіки разом".
   Боротьба за Українську Самостійну Соборну Державу - найбільш яскрава сторінка визвольних змагань українського народу в ХХ столітті. На цій героїчній боротьбі виховані й виховуватимуться нові покоління тих, кому належить далі розбудовувати нашу країну, за волю й незалежність якої загинули десятки тисяч кращих українців!
   Окрім колективу бібліотеки, на нашому заході були присутні й користувачі нашої бібліотеки, всього 14 чоловік. З шести запрошених тільки одна людина згодилася на фото - це Шаповал Людмила Андріївна, вірний друг нашої бібліотеки. Решта, на жаль,  відмовилися фотографуватися і попросили під час заходу не робити фото.

   Сьогодні ми з вдячністю згадуємо тих, хто формував концепцію державності й соборності у програмних документах українських партій, хто боровся за об'єднання всіх національно-демократичних сил українства, хто словом і багнетом намагався відродити незалежну Соборну Українську державу!

Немає коментарів:

Дописати коментар