четвер, 23 грудня 2021 р.

"Чудеса Різдвяної ночі: Подорож Блакитної стріли". 25 грудня - Різдво за Григоріанським календарем.

     Кожен з нас дорослих виросли з якоюсь книжкою цього письменника в руках. Хтось захоплювався пригодами Цибуліно, хтось разом з Джельсоміно мандрував по Країні брехунів, хтось захоплювався оповіданнями та віршами цього письменника. 

    Джанні Родарі... Давно існує поза часом, його книги однаково зрозумілі і минулим поколінням і сьогоденним. Він легко і невимушено приніс казку в сучасне життя. 

    Джанні Родарі - письменник з великим добрим серцем, який був впевненим, що тільки віра в чудо може зробити мрію реальністю. Він вчить співчуттю - якості, яка в сучасному світі дуже часто залишається за лаштунками життя. Казки Родарі виховують почуття людяності і милосердя. В своїх казках письменник на зрозумілій мові пояснює дитині важливі речі.

    Пропонуємо вам казкову повість письменника "Подорож блакитної стріли". Це дуже домашня казка. 


    Для іграшок магазинчика сеньйори  Бефани стає одкровенням той факт, що гарні ляльки, чудові машинки, пухнасті звірятка можуть придбати ці діти, чиї батьки зможуть за них заплатити. А інші діти?... І ось іграшки самі відправляються шукати собі маленьких господарів. 

    Плюшевий ведмедик потрапляє до хлопчика у підвал, куди ніколи не заглядає сонце. Хлопчина зовсім один - його батьки змушені працювати, навіть у Різдвяну ніч... 

    Лялька Роза захоче залишитися з дівчинкою, яка заснула дивним сном. А вранці поліція знайде замерзлу дівчинку з новенькою лялькою в руках...


    Під час зимових канікул пориньте у світлий і трошки сумний світ творів Джанні Родарі. Запевняємо вас, ві отримаєте справжню насолоду.

Немає коментарів:

Дописати коментар