середу, 18 квітня 2018 р.

У другому кварталі 2018 року користувачам пропонується, в рамках циклу «Шедевр» книжково-художня виставка «Життя –мить, мистецтво – вічність» (східне прислів’я).



 Цією виставкою колектив хоче привернути увагу наших користувачів до Міжнародного дня музеїв, який святкується 18 травня. 
Ми запрошуємо всіх до нашого маленького «Ермітажу».


За кожною роботою митця - велика праця, напружений пошук, радість знахідок і гіркота невдач. Кожен з людей, хто віддав своє життя мистецтву, міг би разом з талановитим художником Ф. Васильєвим, який занадто рано пішов з життя ,сказати: «Кожну картину я писав не фарбами, а потом і кров'ю». 

 I чи знаєте ви, що I. Крамськой і I.Айвазовський померли з пензлем в руках, а В. Суріков мріяв про таку смерть ? Та що ж говорити! Кожен справжній митець живе своєю творчістю, віддає своєму твору всі свої думки, все серце, весь час... 

Так невже подвижницька праця митця заслуговує на те, аби ви дивилися їхні роботи, в які вони вкладали свою живу душу, байдужими очима ?! Ні! 

Осягнення мистецтва - це завжди важко. Це потребує знань, досвіду, зусиль, розуму і почуттів. Кожен приходить до «свого» митця по-своєму» 

Давайте уважно будемо дивитися на картини, малюнки, скульптуру...

Подумаємо, що хотів передати нам автор, чому зробив саме так, а не інакше ? 

Отже, починаємо....


Немає коментарів:

Дописати коментар