середу, 31 січня 2018 р.

«Пам’ятаємо…» 29.01 – Днь пам’яті Героїв Крут. Співробітники бібліотеки прийняли участь у районному заході підготовленному громадською організацією "Батьківщина молода". Куратор - Марк Герула. Частина 1.

29 січня 2018 року виповнилося 100 років героїчної битви української молоді під Крутами. З нагоди цієї дати  молоде крило громадської  організації   «Батьківщина» запросило колектив бібліотеки відвідати меморіал «Крути». Скористалися  запрошенням зав. бібліотеки Дмитренко Н.Б. та зав. відділу Шлемко Г.І.


Отже, 29січня 2018 року  о 8.00 ранку з вул. Туровської,13 відїхав  автобус, який  о 11.30 був вже на місті. Людей було дуже багато, у небі майоріли прапори різних політичних сил. Було таке враження, що сама погода сумувала за юними вояками, які віддали своє життя на Україну.
Фотографії,які ми зробили –аматорські. З нами був професійний фотограф, і його фото ми обов’язково  продемонструємо на нашому блозі.

А поки-що це наш невеличкий бліц-звіт про поїздку.























Саме в Крутах ми усвідомили, що перемогти українців неможливо. Виступи політиків, військових,  капеланів, просто громадян, а випадкових людей там не було, так як не було і примусово привезених, говорили про те, що перемога все рівно буде за нами, бо « тіло й душу ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми браття козацького роду…» 



Немає коментарів:

Дописати коментар