середу, 1 червня 2016 р.

28 травня, в бібліотеці пройшов святковий літературно-музичний ранок

28 травня, в бібліотеці пройшов  святковий літературно-музичний ранок присвячений  деяким датам. Перш за все це : Дні Києва (28.29 травня ), Міжнародний  день захисту дітей (1 червня) та Всесвітній день батьків (01.06)

 Це вже стає доброю традицією, коли в кінці  навчального року в бібліотеці, на традиційні заходи,  збираються не тільки користувачі-діти, але приходять їхні батьки та родичі  . Це своєрідний підсумок і нашої роботи і свято для дітей у яких по переду чудові літні канікули.






Цього разу  бібліотека підготувала літературні варіації «Знову цвітуть каштани...!», а  діти підготували невеликий концерт з творів композиторів України, Італії, Японії, Франці,  Німеччини.





Давні друзі нашої бібліотеки сім’я  Манько. Наша читачка Крістіна, раніше ми  працювали з її сестрами – Ганною, Марією, Дариною, подарувала нам чудові музичні номери як  соло, так і  в дуеті.


Порадували виступи наших користувачів Арнаут Жені, Кондротюк Марії, Міщенко Дарини, Троян Маргарити, Пронякової Поліни, Кістеня Дмитра, Чередниченка Назара





Всі присутні з цікавістю  познайомилися з книжковою виставкою З циклу «Бюро літератцрних знахідок « - «Улюблена книга Вашої сім’ї»


Дякуємо всім присутнім! Відпочивайте, набирайтеся сил і до зустрічі в вересні !!!





Немає коментарів:

Дописати коментар