вівторок, 3 вересня 2024 р.

Новий навчальний рік! Ласкаво просимо! Приєднуйтесь до нас!

     



    Сьогодні 3 вересня до нас завітали учні  179 гімназії.. Було багато сміху, вигуків :" А пам'ятаєш..." , було багато щирих, теплих слів. Не вийшло у наших ворогів зіпсувати нам свято,  Попри все ми відмітили День знань , ми зустрілися і будемо працювати надалі!  Відчувалося, що вони скучили один за одним, їм хотілося спілкуватися. Вони з задоволенням відповідали на запитання вікторини. Вони ПРАЦЮВАЛИ! 

Отже, нешановні сусіди, не дочекаєтеся. Наші діти будуть вчитися попри всі негаразди 179 гімназії...








                                         Вітаємо  всіх зі святом знань! Нехай цей рік стане роком нових досягнень, захоплюючих уроків та приємних шкільних спогадів. Бажаємо успіхів та наснаги у навчанні! 
Ваша бібліотека

понеділок, 2 вересня 2024 р.

Пам'ятаємо..01 вересня - День знань. 08 вересня - Міжнародний день грамотності "Знання - це скарб, а вміння вчитисб - ключ до нього"

 

Вітаємо всіх наших користувачів з новим навчальним роком, з Днем Знань! Ми всі усвідомлюємо, що живемо і навчаємося  у дуже непростий  час. Війна робить все, аби  в нас не було комфортних умов для навчання, аби ми  жили у постійному страху під акомпанемент повітряної тривоги. Звичайно,   не всі наші друзі сядуть з нами за парти бо вони навчатимуться  закордоном , звичайно наші уроки будуть перериватися  неприємним звуком  з гучномовців і словами вчителя :"Увага, повітряна тривога, всі йдемо до бомбосховища".... 
Але все має свій кінець, і ця страшна війна обов'язково закінчиться. Ми всі відсвяткуємо наш День Перемоги!
А поки що, давайте вчитися, навіть у таких незвичних і некомфортних умовах. і ми, ваші помічники будемо робити все, щоб вам допомогти.
Пропонуємо вам книжкову виставку, яку ми розробили і підготували до  свята Знань, свята Грамотності. Бо тільки освічена, грамотна людина в змозі відбудовувати і розбудовувати своє місто, село, свою Державу.
Будь яка країна завжди відчуває потребу в грамотному населенні. 
ШКОЛА ПОТРІБНА ВСІМ!
Рівень культури в країні також повинен зростати. ЗАГАЛЬНА КУЛЬТУРА КРАЇНИ  ВПЛИВАЄ НА ШКОЛУ І СПОНУКАЄ ЇЇ РОЗВИВАТИСЯ. 












Вітаємо!