пʼятницю, 1 вересня 2023 р.

01.09.2023р. Початок нового навчального року. День знань. "Крах освіти - крах нації"

 


"Для знищення нації не потрібні атомні бомби або ракети далекого радіуса дії. Достатньо знищити якість освіти і дозволити списувати на екзаменах. Пацієнти помирають від рук таких лікарів, будинки руйнуються від рук таких інженерів, гроші пропадають завдяки таким економістам і бухгалтерам. Справедливість зникає через таких юристів та суддів.
крах освіти - крах нації!"
(Напис при вході в Стелленбосський університет ПАР).

Вже другий рік поспіль ми починемо новий навчальний рік під акомпанемент повітряної тривоги та звуки вибухів. 
 Діти, які сядуть за парти 1 вересня 2023 року в майбутньому стануть саме тими людьми, яким доведеться розбудовувати нашу країну після жахіть війни. Саме наші, такі непередбачувані, галасливі, непосидючі, такі різні користувачі будуть відбудовувати в майбутньому наш Київ та інші міста та села України.
Але, щоб бути дійсно фахівцями своєї справи, принести користь своїй державі необхідно ВЧИТИСЯ, збагачувати себе знаннями, ЧИТАТИ, аналізувати, ХОТІТИ стати дійсно освіченою людиною, яка приноситиме користь своїй країні. А це залежить від нас  самих. Дуже приємно, коли  в бібліотеку разом з дітьми приходять їхні батьки. Вони не байдужі до вибору  своїх дітей, іноді допомагають їм вибрати книгу.
Приходьте, ми чекаємо на вас! Ми працюємо для вас! Ми завжди допоможемо вам! 
З Новим навчальним роком!

Пропонуємо вам фото користувачів нашої бібліотеки, які ми зробили 30  серпня, напередодні  Першого вересня.  В цей день у нас був аншлаг. Життя бере своє. І діти і батьки були раді зустрічі з бібліотекою, зустрічі з книгою!
























Книга жадана та користується попитом!
Життя продовжується!




Немає коментарів:

Дописати коментар