понеділок, 30 травня 2022 р.

Місяць травень.

     Добрий день! Ми з України!

    Минув ще один робочий  місяць в умовах воєнного стану. Ще один місяць, коли спілкування відбувалося частіше телефоном, коли доводилося по телефону диктувати текст невеликого вірша або байки, бо там, де перебувають наші користувачі, не має інтернету.

Ми раділи кожному відвідувачу, особливо мамам з дітьми, які не поспішали, вибираючи книжки, та дозволяли своїм дітлахам почитати  журнал чи передивитися книжкові ілюстрації...













Коли на старший відділ прибігали читачі, швиденько брали чи здавали книжки  то, не затримуючись, бігли додому, бо мама  хотіла, аби дитина під час можливої повітряної тривоги була поряд з нею.





Частіше стали заходити до нас дорослі читачі, пенсіонери, які  намагалися вибрати щось позитивне та оптимістичне. І ми тішилися, бо могли задовольнити їх запит.







Через зміни, які відбулися в нашому житті, змінилися і умови нашої роботи. Зараз ми більше уваги приділяємо роботі з книжковим фондом (ротації книг : абонемент - читальний зал, оформлення актів на списання відібраних книг тощо)

Ми готуємо бібліотеку для тих наших користувачів, які повернуться після закінчення війни і ми знову будемо разом.

 

Слава Україні! Героям  Слава! 

Все буде Україна!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар