вівторок, 31 травня 2022 р.

"Я маю право жити на землі, творити, дихати, учитись" 01.06. День захисту дітей.04.06 Міжнародний день безвинних дітей жертв агресії

Добрий день! Ми з України!

 Навіть у страшному сні ми не могли уявити, що у ХХІ столітті на нашу землю прийде потворна, жорстока, нахабна та жадібна війна. 24 лютого орди "русского міра" почали вторгнення.

Харків, Мелітополь, Чернігів, Суми, Буча, Гостомель, Бородянка, Ворзель, Ірпінь, Мотижин, Васильків, Біла Церква, Ізюм, Львів, Сєвєродонецьк і ще багато українських міст і сіл зазнали лиха від "старшого брата".

Та головне - діти. Діти і війна - речі несумісні. Станом на 31 травня з початку війни загинуло 243 дітей, 446 дитини - поранено, депортовано 200 тис.. Наша держава робить все, щоб припинити ці звірства. Наші ЗСУ робить можливе й неможливе, але... обстріли тривають і діти гинуть.... Станом на 26 травня у Харкові  загинув  п'ятимісячний хлопчик, а 30 травня - дев'ятирічна дівчинка.

1 червня - День захисту дітей, 4 червня - Міжнародний день безвинних дітей -  жертв агресії.  В мирний час ми запропонували б вам книжкову виставку, голосні читання тощо. Але сьогодні хочемо показати  відеоролик, де представлені художні роботи наших друзів -  учнів  Київської дитячої Академії мистецтв ім. М.І. Чембержі, присвячені  життю українців  та майбутній перемозі.

Так сталося. що одне з головних свят України - Великдень -  припало на воєнний час. І у цьому ролику в супроводі проникливої мелодії Мирослава Скорика  ви побачите поєднання свята та печалі.

Україна - нездоланна! Таланти наших дітей вказують на те, що в нашої країни прекрасне майбутнє!

Все  буде Україна!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар