понеділок, 16 серпня 2021 р.

З ЮВІЛЕЄМ!


Шановні друзі !

З радістю повідомляємо, що в цей прекрасний теплий день, 16 серпня, колектив бібліотеки щиро вітає з ювілеєм нашу чудову завідувачку Наталію Борисівну Дмитренко.


Люба Наталіє Борисівно! Ми бажаємо Вам міцного здоров'я, всеохоплюючого щастя, світлого натхнення, подальших успіхів – у робочі дні, сімейного затишку ­­– у вихідні, бажаємо також удачі в усіх Ваших справах!


У наших читачів, теперішніх і колишніх, є прекрасна нагода приєднатися до привітання. І куди б не занесла їх доля – чи до міста Лева, чи в Карпати, чи до Польщі, Німеччини або Італії, вони завжди залишатимуться Вашими читачами, які фактично виросли в бібліотеці – і в прямому сенсі, і в переносному. ­Бо вчасно порекомендована Наталією Борисівною мудра, добра, цікава книжка, підказана ідея, знайдена важлива інформація стали для багатьох справжнім життєвим дороговказом, допомогли читачам вирости Особистістю.


І сумлінні відвідувачі, і "боржнички", а також мами, тата, бабусі і дідусі вдячні Наталії Борисівні за її дивовижну здатність прищеплювати любов до книжки, за виховання читацької дисципліни, за безмежну фантазію та навіть творчу зухвалість.


Щасти Вам, Наталіє Борисівно!


Найкращі побажання щастя і здоров'я в ювілейний день  шановній колезі Наталії Борисівні від дирекції 
ЦРБ ім. М.О. Некрасова



1 коментар:

  1. Колектив бібліотеки ім.Наталі Забіли для дітей щиро вітає ювіляра і бажає здоров'я міцного, завжди доброго настрою, цікавих досягнень, здійснення мрій! Всіх вітаємо з дорогою іменинницею!
    Дівчата, так тримати!

    ВідповістиВидалити