четвер, 16 травня 2019 р.

"Чарівник з Країни Дитинства. Ганс Крістіан Андерсен"


   14 травня в бібліотеці відбувся масовий захід з циклу "Чарівник з Країни Дитинства" - Ганс Крістіан Андерсен.

   Ось і закінчується ще один навчальний рік. Наші користувачі будуть відпочивати цілих три місяці, під час яких, хоча і не левова, частка, все ж таки, буде присвячена книзі, читанню. На прохання вчителя 3-го класу школи № 36 Дімітрової Анжеліки Геннадіївни бібліотека провела бесіду-вікторину, присвячену Великому Казкарю.

   Дуже приємно працювати з аудиторією, яка підготовлена до сприйняття інформації. Особливо порадувало, що учениця принесла книгу "Сказки и истории" Андерсена з бабусиної бібліотеки видання 1955 року. Відчувалося, що діти знайомі з творчістю Андерсена і азарт перемоги горів в їхніх очах. А головне - за активну роботу під час вікторини вони заробили собі хороші оцінки. П'ять дівчаток отримали найвищий бал, шестеро - по 10 балів, решта також були відмічені вчителькою.



   Також на прохання класного керівника бібліотека пообіцяла підготувати список літератури, як української, так і зарубіжної, на літо.
   Діти дуже люблять нашу бібліотеку. Їм все цікаво. Інтерес викликав Куточок пам'яті, присвячений Голодомору. Ми домовились, що в листопаді 2019 року наші користувачі, вже учні 4 класу, прийдуть на бесіду про цю жахливу сторінку в історії України.

   Бібліотека ще раз привітала всіх школярів з настанням літніх канікул і побажала всім здоров'я. миру, добра.


Бібліотека чекає на тебе, мяу-мяу!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар