четвер, 18 квітня 2013 р.

"Джерело натхнення"

 4 березня в бібліотеці ім. М. М. Коцюбинського для дітей відбулося відкриття виставки художніх робіт «Спів душі». Організаторами та учасниками заходу стали члени інвалідів         м. Києва ГО "Об'єднання інвалідів "Джерело натхнення". 

Люди з обмеженими фізичними можливостями, але з безмежною творчою фантазією. Вони представили свої роботи з різних видів мистецтва
.




Відкрила зустріч завідувачка бібліотеки         ім. М. М. Коцюбинського Наталя Борисівна Дмитренко, проникливо розповідаючи про учасників виставки, які незважаючи на тяжкі життєві обставини, мають неабияку жагу до життя. Учасники отримали грамоти і подарунки за участь у виставці.

Керівник ГО "Об'єднання інвалідів "Джерело натхнення" Світлана Одинець розповіла про успіхи у творчій діяльності інвалідів, які знаходять натхнення у творчості та праці.

Неабияке враження справили на присутніх живописні роботи художника Дмитра Якутовича. Митець закоханий у рідне місто. На полотнах бачимо старі вулиці і провулки, улюблений Видубицький монастир, тощо. Зворушливо прозвучала поезія у виконанні Лілії Завойської та Віталія Грибинюка.
Приємним акордом, лірично прозвучали пісні у виконанні Олександра Тарасова, запрошеного на зустріч.
Лариса та Олександр Тарасови заснували Благодійний культурно-просвітницький фонд «За покликом серця», який успішно діє вже багато років, проводить благодійні мистецькі акції, здійснює велику роботу з дітьми.













На згадку про участь у заході присутні фотографувалися та довго обмінювалися враженнями.
Виставка діє до кінця березня, запрошуємо завітати до бібліотеки, помилуватись чудовими краєвидами, долучитись до рукотворної краси, яку до нас принесли ці мужні люди.

Немає коментарів:

Дописати коментар